• Full Screen

Misyonumuz

e-Posta Yazdır PDF

KURUMUMUZ

Esnaf Odası 1971 yılında kurulmuş olup esnaf ve sanatkarlardan oluşan üyelerine hizmet üretir. Odamız girişimci ruhu ve sahip olduğu inançlı ve dinamik kadrosuyla kısa zamanda üyelerine sunduğu hizmetleri çoğaltarak, kulvarında bulunan emsal odalar arasında farklılığı yakalamış ve kullandığı teknolojik ekipmanlarla üyelerine eğitim hizmetlerini; en modern eğitim salonlarında sunmaya devam etmektedir. Uluslararası standartta hizmet üretmektedir. Kadromuzun girişimci ruhu ve titizliği hizmette kaliteyi getirmiştir. Hizmeti kendine ilke edinmiş olan yönetimimiz kendi alanında lider Oda olmayı hedefleyen bir vizyonla çalışmalarına devam etmektedir.

VİZYONUMUZ

Türkiye’de sektöründe ve yönetim anlayışında öncü,dinamik,kendini yenileyebilen bir Esnaf Odası olmayı başarmaktır.

DEĞERLERİMİZ

Esnaf Odası yönetimi ve çalışanları dürüstlüğe ve etik değerlere sahiptir. Birbirimize,üyelerimize ve topluma verdiğimiz sözleri tutarız,insani değerlere önem veririz,bir insanın açlığı bizleri çok etkiler ve uykularımız kaçar,bu insan arzın neresinde olursa olsun.

SOSYAL SORUMLULUK

Hedeflerimiz esnaf ve sanatkar üyelerimize dönüktür. Çalışanlarımız hizmette kalite ve çevre bilincine sahiptir.Çevreyi korur ve korunması için çaba gösteririz.

SÜREKLİ GELİŞİM VE DEĞİŞİM İÇİNDEYİZ

Takım olarak kalıpları kırar yeni fikirler üretiriz.Mevcut olanla yetinmeyiz daha ilerisini hedefler faydalı değerler üretiriz.İki günü aynı olanlar zarardadır felsefesine inananlardanız.

KURUMSALLIK

Kendimizi esnaf ve sanatkarın bir parçası olduğunu hiç unutmayız,esnafın ve odanın geleceği için çalışırız ülkemizin bütün değerlerini benimser ve sonsuza denk savunuruz. Çanakkale Savaşlarında şehit olan atalarımızın niçin öldüğünü bilir öyle bir ölüme kendimizi hazırlar ve bekleriz, bu düşünceyi savunuruz.

You are here Hakkımızda Misyonumuz